• Dieta

Dieta bazata pe schimbarea metabolismului

Kilogramele in plus sunt o problema care ne macina pe foarte multi dintre noi. Ei bine, atunci cand vine vorba de slabit, trebuie sa spunem faptul ca regimul nu trebuie sa fie unul nesanatos, ci unul bazat pe alimente sanatoase si in niciun caz pe infometare.

Un astfel de regim este si dieta de schimbare a metabolismului care nu este foarte dificila daca veti reusi sa va obisnuiti cu mesele mai putin bogate in calorii. In primul rand trebuie sa stiti faptul ca de fiecare data cand veti avea nevoie de o gustare se impune sa beti apa, consumul necesar pe parcursul unei zile fiind de 2 litri. Mai apoi, trebuie sa tineti cont de faptul ca daca veti consuma orice produs care nu este recomandat in dieta, cu siguranta va trebuie sa va opriti deoarece regimul nu va mai da rezultate.

Care este meniul? Dieta tine practic 13 zile (vezi aici meniul pentru fiecare zi in parte) in cazul in care veti putea sa o duceti pana la capat. In caz contrar, o veti putea relua dupa trei luni de pauza.

In prima zi veti manca la mic dejun o ceasca de cafea si un cub de zahar, la pranz doua oua fierte tari, 400 de grame de spanac si o rosie lar la cina 200 de grame de friptura de vaca si o salata cu ulei si zeama de lamaie.

A doua zi este recomandat acelasi mic dejun, un pranz cu 250 de g de sunca, o cutie de iaurt iar cina aceasi din ziua precedent. In ziua a treia la mic dejun mai adaugati o felie de paine prajita, la pranz 2 oua fierte tari, o felie de sunca si salata iar la cina telina fiarta, rosie si un fruct proaspat. In urmatoarele zile meniul este aproximativ asemanator, iar in a 13-a zi este timpul sa va urcati pe cantar.

Astfel veti vedea daca dieta bazata pe schimbarea metabolismului a avut sau nu succes!

By | 2017-04-02T18:09:08+00:00 martie 19th, 2013|Diete|0 Comments

Adauga comentariu