• Cos-de-craciun

Cum sa primesti un cos de Craciun gratuit la realizarea oricarui magazin online

Marketing-ul realizat cu ajutorul Internetului este o parte foarte importanta a strategiei de publicitate a unei organizatii, in mod special atunci cand obiectul ei de activitate este comertul online al unor produse si servicii. Datorita cresterii constante a numarului  de utilizatori ai spatiului virtual,  domeniul magazinelor online a cunoscut in ultima perioada o dezvoltare deosebita. Firmele care ofera consultanta in management si infiintare de noi societati comerciale, urmarind indeaproape acest trend, si-au diversificat oferta de servicii, orientandu-se asupra infiintarii de start-up-uri care au ca obiect principal de activitate, administrarea de magazine online. Numeroase persoane care doresc sa isi deschida o afacere si sunt nehotarate cu privire la domeniul pe care isi doresc sa il aleaga, incep in cele din urma sa comercializeze online diferite produse si servicii.

Ca urmare a cresterii numarului de solicitari venite de pe piata de desfacere, numarul de magazine virtuale s-a dublat si chiar triplat, majoritatea dintre aceste afaceri inregistrand profit, la un interval scurt de timp de la data infiintarii. Unul dintre principalele motive pentru care un magazin online este relativ usor de infiintat, este faptul ca necesita o investitie initiala destul de redusa iar strategia de marketing nu este dificil de realizat, existand numeroase surse de informare pertinente, referitoare la acest domeniu de activitate. Modul in care produsele si serviciile comercializate cu ajutorul magazinelor online sunt prezentate pe piata virtuala, este foarte important, profesionalismul cu care se realizeaza aceasta actiune influentand decisiv evolutia afacerii. Specialistii in tehnologia informatiei ofera antreprenorilor de magazine online posibilitatea de a-si promova in mod eficient continutul website-urilor proprii in spatiul virtual si de a-l optimiza cu ajutorul metodelor de Search Engine Optimisation (SEO).

Datorita dezvoltarii considerabile a acestui tip de afacere, proprietarii de magazine online care au deja o prezenta consacrata si recunoscuta in mediul online, isi concentreaza eforturile de promovare a propriilor produse si servicii, catre gasirea unor metode inovative de publicitate. Una dintre acestea este, de exemplu, oferirea unui cos de Craciun gratuit, tuturor persoanelor care doresc sa isi deschida un magazin online, care sa vanda produse proprii sau achizitionate de la „sponsori” si revandute cu adaos comercial. Recompensa pe care proprietarii noilor magazine online trebuie sa o plateasca celor de la care au primit cosul cadou, este inserarea pe propia pagina web a unor link-uri care sa conduca printr-o simpla accesare, catre site-ul magazinului online pe care doresc sa il promoveze. Ca urmare, site-ul proprietarului de magazin care ofera gratuit cosuri cadou de Craciun, va fi accesat de un numar mai mare de vizitatori online, ce se pot transforma in clienti potentiali si chiar in clienti fideli. Metoda aceasta de promovare se poate dovedi extrem de eficienta pentru ambele „parti”. Cu cat furnizorul de cosuri de Craciun gratuite „aduna” mai multe link-uri, pe paginile persoanelor  care isi infiinteaza magazine online, cu atat creste probabilitatea ca, prin accesarea lor, sa isi sporeasca traficul de vizitatori online de pe propriul site si, implicit, sa creasca volumul vanzarilor si competitivitatea economica a firmei.

By | 2017-06-08T04:01:17+00:00 iulie 2nd, 2015|Diverse|0 Comments

Adauga comentariu